TWRefurbishments | Tonbridge Garage Conversion
53
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Tonbridge Garage Conversion

Tonbridge Garage Conversion

What was required: to use their garage space to create an extra room in the house.

 

What we did:  we ripped the garage back to its bare shell and knocked through into the existing living room. We built a brick wall with a upvc window in and made sure everything was structurally sound and insulated. We then built a timber floor and lined the walls and ceilings with plasterboard. The electrics and heating were installed next ready for the room to be plastered and decorated. A large storage cupboard was built to house appliances amongst other household things.

 

Impact: the client received a brand-new room with adequate storage space within. They have used the space as a child’s playroom and doubled it up to a study as well. All completed on time and in budget

Date